SCHEVENINGSE VISHAL

SCHEVENINGSE VISHAL Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Scheveningse Vishal. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:03 Smaakte top en was mooi op tijd bezorgd.
17 sep 2022 om 19:54 Zoals altijd goed eten en op tijd bezorgt. Dit is 1 van de weinige zaken die nog normale prijzen hanteert in deze tijd. Wij bestellen hier elke week en zijn zeer tevreden.
30 aug 2022 om 15:44 Servetten vergeten
26 aug 2022 om 9:09 Als ik geen sterren kon geven, had ik het gedaan. Om half 5 eten besteld voor half 6. 2x gebeld, uiteindelijk kreeg ik kwart over 6 het eten. Kibbeling zat geen smaak aan, patat was slap en ik kreeg het verkeerde drinken. Ik bestel hier nooit meer.
18 aug 2022 om 16:15 Netjes bezorgd en op tijd. Vis was echt lekker. Alleen de haring en ravigotsaus was iets minder. Verder geen klachten.
13 aug 2022 om 14:45 Top weer. Groetjes Peugeot
12 aug 2022 om 17:01 Inktvisringen waren NIET te eten. Alles moeten weggooien. Vervolgens belt bezorger doodleuk naar privenummer laat in de avond. Bel je volgende dag om een klacht in te dienen geeft mevrouw ‘de eigenaresse’ je een grote bek van hier tot Tokio.
10 aug 2022 om 20:18 Was weer heerlijk
5 aug 2022 om 15:04 Redelijk op de afgesproken tijd geleverd, Lekker warm nog en de lekkerbek was nog knapperig van buiten. Super!
4 aug 2022 om 14:36 Bezorging was snel. Maar vond de kibbeling echt niet lekker. Had nog gebeld voor extra kruiden maar bij aankomst zat er echt minder kruiden dan normaal. Nee dit word hem niet meer voor mij.
2 aug 2022 om 15:13 Gevraagt ui apart maar zat erop. Daardoor kon 1 iemand het niet eten die geen ui lust
7 jul 2022 om 14:39 Ik weet niet wat er aan de hand is met deze vishal maar onze laatste 2 bestellingen gaan hier niet goed. Bestel je visfriet krijg je calamaris. En dan vergeten ze de saus in de bestelling te doen, krijg je half afgebrande patat bij pff...